POKUŠAJ UBOJSTVA

Izbo ga nožem i ostavio da leži u krvi. Žrtva se uspjela dovući do kućnog praga i zvati u pomoć

Šarlota Brnčić

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Photo: Davor Puklavec/PIXSELLStravično nasilje zbilo se jučer u Ulici Ivane Brlić Mažuranić u Vinkovcima gdje je 36-godišnji hrvatski državljanin koji ima prebivalište u SR Njemačkoj, no neprijavljeno boravi u Vinkovcima, unutar obiteljske kuće hladnim oružjem napao i ozlijedio svog poznanika, 36-godišnjaka iz Vinkovaca. Napadač je potom pobjegao s mjesta događaja ostavljajući žrtvu da leži na tlu.


Iako je 36-godišnji Vinkovčanin pretrpio tjelesne ozljede, izašao je iz obiteljske kuće te ga je ubrzo primijetio poznanik koji je ozlijeđenog odmah prevezao u bolnicu. Ukazana mu je liječnička pomoć te je iz bolnice dojavljeno da je teže ozlijeđen.


Nakon dojave iz vinkovačke bolnice, policija je promptno reagirala, pa su odmah nakon prikupljenih obavijesti pronašli i priveli 36-godišnjaka, sumnjajući da je on napao ozlijeđenog Vinkovčanina.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je potvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, te će danas uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.