PREDSJEDNIK SABORA

Jandroković objasnio svoju sliku u kupaćim gaćicama: “Što sam sve čuo o sebi, od rektalnog alpinizma do Njonje”

P. N.

Želio sam ovime poručiti da se počnemo baviti ozbiljnim temama i neka ova fotografija bude konačna točka ovoj apsurdnoj situaciji.Predsjednik Sabora Gordan Jandroković komentirao je danas fotografiju sebe iz mladih dana na kojoj pozira u kupaćim gaćicama, a koju je objavio jučer na svom Facebooku, javlja Televizija N1.


“Znam biti autoironičan i zezam se često, ali ovdje je bila i politička poruka. Objavom fotografije htio sam reći da je dosta više tog verbalnog divljaštva i međusobnih uvreda, objavio sam fotografiju kako bih relaksirao te odnose. Verbalno nasilje zaista šteti društvu i nije dobro. Ta fotografija je već objavljivanja u medijima, dosta je bezazlena, iz mojih mladih dana”, rekao je Jandroković o fotografiji koju je objavio kao odgovor predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću.


Kaže da ga brojne reakcije nisu iznenadile.
“Dosta dugo sam u ovom poslu, znao sam da to može izazvati popriličan interes. Želio sam ovime poručiti da se počnemo baviti ozbiljnim temama i neka ova fotografija bude konačna točka ovoj apsurdnoj situaciji. Nadam se da su ove verbalne eskapade i uvrede koje su upućene meni osobno… Što sam sve čuo o sebi, od ‘rektalnog alplinizma’, preko ‘Njonje’… nitko nije baš reagirao je li to ispravno. A kad se objavi ovako bezazlena fotografija, sada ćemo pričati i govoriti o čudoređu”, rekao je Jandroković kako je s verbalnim sukobima započeo predsjednik Milanović.