Neobičan slučaj

ŽENSKA TUČNJAVA U BOLNICI Policija utvrđuje okolnosti fizičkog sukoba djelatnica KBC-a Sestre milosrdnice

Hina

Snimio Nenad REBERŠAK

Snimio Nenad REBERŠAK

Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Mario Zovak potvrdio je da je u srijedu ujutro došlo do fizičkog obračuna između Zadravec i Primorac, zbog čega je intervenirala i policij. No, o svemu ne može više reći dok se ne utvrdi što se stvarno dogodiloZAGREB Policija je potvrdila kako utvrđuje okolnosti vezane uz fizički obračun koji se dogodio su srijedu ujutro u KBC-u Sestre milosrdnice, u kojem su sudjelovale zamjenica ravnatelja Dijana Zadravec i voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda Mija Primorac.


Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Mario Zovak potvrdio je da je u srijedu ujutro došlo do fizičkog obračuna između Zadravec i Primorac, zbog čega je intervenirala i policij. No, o svemu ne može više reći dok se ne utvrdi što se stvarno dogodilo.


U bolnici je nedopustiv bilo kakav oblik fizičkog nasilja i neću ga tolerirati, a sve će ispitati Povjerenstvo za unutarnji nadzor, rekao je Zovak Hini.
Dodaje kako je od svih uključenih zatražio očitovanje koje će proslijediti Povjerenstvu, a ono će, u skladu sa statutom bolnice, provjeriti što dogodilo, prikupiti izjave i dati mišljenje ravnatelju o mjerama koje treba poduzeti.


Dijana Zadravec je neuroradiologinja i zamjenica ravnatelja KBC-a, a Mia Primorac voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda KBC-a.