Neizvjesno

VELIKA ZAVRŠNA ANKETA Još dva dana rovovske bitke za svakog birača. Kome ćete dati svoj glas?

P. N.

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Sinoć objavljeno istraživanje CroElecto, koju je provela Agencija 2x1 komunikacije čiji je vodeći čovjek Robert Bosak blizak Tomislavu Karamarku, pokazuje da je još "gušće" nego se mislilo nakon prve ankete. Prema njoj Zoran Milanović dobiva 50,71 posto glasova, a Kolinda Grabar Kitarović 49,29 postoJedino što je uoči nedjelje definitivno sigurno – drugi krug izbora za čelnog čovjeka države bit će najneizvjesniji dosad, a kandidati imaju još samo tri dana rovovske borbe za doslovno svakog glasača.


Sinoć objavljeno istraživanje CroElecto, koju je provela Agencija 2×1 komunikacije čiji je vodeći čovjek Robert Bosak blizak Tomislavu Karamarku, pokazuje da je još “gušće” nego se mislilo nakon prve ankete. Prema njoj Zoran Milanović dobiva 50,71 posto glasova, a Kolinda Grabar Kitarović 49,29 posto.


To je rezultat iz kojeg su maknuti još uvijek neodlučni birači, a njih je, prema tom istraživanju u ovom trenutku još uvijek 21,17 posto. 
Prema istraživanju koje je, pak, Nova TV provela prije tjedan dana, prednost Zorana Milanovića je dosta veća – oko 7 i pol posto.


Glavno pitanje je, dakako, što će biti s biračima Miroslava Škore, a on je sam, podsjetimo, rekao da će svoj listić poništiti, odnosno da neće dati glas ni jednom ni drugom kandidatu.


Veliku prevagu mogla bi donijeti još i dva preostala sučeljavanja – prvo večeras na HRT-u i sutra na Novoj TV.


U posljednjoj velikoj anketi prije nedjelje pitamo vas kome ćete dati svoj glas, ali i kakve su vam bile preferencije u prvom krugu.