Repozicioniranje i unapređenje kvalitete

Valamar grupa najavila 82 milijuna eura ulaganja u narednoj godini

Alenka Juričić Bukarica

Suha Punta / Snimio s. DRECHSLER

Suha Punta / Snimio s. DRECHSLER

U destinaciji Rab realizirati će se prva faza rekonstrukcije i repozicioniranja hotela Eva i turističkog naselja Suha Punta u Valamar Collection Rab Resort, dvogodišnjeg projekta vrijednosti 48 milijuna euraValamar grupa najavila 82 milijuna eura ulaganja u narednoj godini. Naime, iz kompanije su priopćili kako se od 82 milijuna najavljenih ulaganja, 43 milijuna eura odnosi na Valamar Rivieru, a 39 milijuna eura na rapsku Imperial Rivieru.


 


Ključne investicije u Valamaru i Imperialu za narednu sezonu usmjerene su, navode, u repozicioniranje i unapređenje kvalitete usluga, digitalizaciju, zelenu gradnju, održive izvore energije i turističku infrastrukturu u svim destinacijama.
 


U destinaciji Rab realizirati će se prva faza rekonstrukcije i repozicioniranja hotela Eva i turističkog naselja Suha Punta u Valamar Collection Rab Resort, dvogodišnjeg projekta vrijednosti 48 milijuna eura koji će otok Rab čvrsto pozicionirati među najbolje destinacije za obiteljski odmor na Jadranu.


– Nastavak investicija u premium segment, u kojem su posljednjih godina postignuti najbolji pokazatelji rasta prihoda, cijena i povrata na ulaganja, potvrđuje uspješnost strategije dosadašnjih ulaganja i očekivanje da će potražnja za premium proizvodima i uslugama u turizmu ostati snažna, kažu u Valamaru.


 


Isto tako, Allegro Sunny Hotel & Residence u destinaciji Rabac, Koralj Sunny Hotel u destinaciji Krk i turističko naselje Rivijera u Makarskoj bit će repozicionirani u Sunny brendu u kojem je Valamar do sada uspješno repozicionirao nekoliko hotela na tržištu ekonomičnog i jednostavnog odmora uz odličnu kvalitetu  usluga i vrijednosti za novac.


 


Planirane investicije Imperial Riviere također obuhvaćaju izgradnju novog Bike Centra u Poreču, daljnja ulaganja u hotelima Lacroma u Dubrovniku, Imperial i Padova na Rabu te kamping ljetovalište Padova na Rabu, kao i uređenje nove zone za smještaj radnika u destinaciji Dubrovnik.