Orešković i Puljak

Ujedinjuju se Pametno i Strip: “Imamo velik potencijal za rast”

Hina

Marijana Puljak i Darija Orešković / Foto: D. JELINEK

Marijana Puljak i Darija Orešković / Foto: D. JELINEK

Kao i uvijek do sada, naš politički rad bit će transparentan i potpuno u službi građana", poručila predsjednica stranke Marijana PuljakSkupština stranke Pametno potvrdila je odluku stranačkog Predsjedništva o spajanju sa Strankom s imenom i prezimenom (STRIP), izvijestili su u četvrtak iz Pametnog.


Čak 70 posto izaslanika ogranaka iz cijele Hrvatske glasalo je, naime, na sinoćnjoj skupštini za izmjene stranačkog Statuta kojima je spajanje omogućeno.


“Ovakva odluka Skupštine samo je potvrda da je spajanje logičan korak koji želi većina naših članova, kao što to žele i birači, koji su to i pokazali na parlamentarnim izborima. Kao što smo već ranije naglašavali, suradnja sa Strankom s Imenom i Prezimenom podrazumijeva nastavak dobrih rezultata postignutih na izborima.
Želimo ujediniti resurse, ljude, znanje, iskustvo i energiju u jednu novu snagu koja ima velik potencijal za rast, a time i priliku za snažniji utjecaj na političkoj sceni.


Kao i uvijek do sada, naš politički rad bit će transparentan i potpuno u službi građana”, poručila predsjednica stranke Marijana Puljak.