Koronavirus u Puli

U samoizolaciji 24 učenika i deset učitelja pulske OŠ Kaštanjer. Svi od petog do osmog razreda imaju online nastavu

Hina

snimio Davor Kovačević

snimio Davor Kovačević

"Predostrožnosti radi, svi učenici moraju ići u samoizolaciju kao i učitelji koji su te dane predavali tom razredu..."PULA – Zbog jedne zaražene učenice osmog razreda od danas je u samoizolaciji 24 učenika i deset učitelja pulske Osnovne škole Kaštanjer, potvrdila je novinarima u utorak navečer ravnateljica te škole Nada Crnković.


Kako je rekla ravnateljica Crnković, svi učenici od petog do osmog razreda imat će organiziranu online nastavu, a u školu se vraćaju 9. studenoga. Učenici nižih razreda, od 1. do 4. normalno će pohađati nastavu u prostorijama škole.


“Danas smo primili potvrdu da je zaražena jedna učenica koja je bila infektivna za vrijeme nastave. Predostrožnosti radi, svi učenici moraju ići u samoizolaciju kao i učitelji koji su te dane predavali tom razredu. S obzirom da učitelji predaju i u drugim razredima, svi viši razredi od utorka su krenuli s online nastavom, rekla je ravnateljica Crnković
Učenici od prvog do četvrtog razreda nastavu će pohađati u školi, a normalno funkcionira i produženi boravak” – istaknula je ravnateljica. Potvrdila je da je odmah provedena dezinfekciju prostorija, a nastava se u nižim razredima nastavlja u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama.