Koronavirus

U Hrvatskoj se oporavlja još 97 pacijenata, županijski stožeri šalju nove brojke

P. N.

Istarska županija nema novih slučajeva, a od 92 uzorka u zadnja 24 sata, svi su negativniU Hrvatskoj ni jučer nije bilo potvrđenih slučajeva zaraze. Broj dosad potvrđenih slučajeva tako se zadržao na 2.244 osobe, dok ih je preminula 101, a 2.046 se oporavilo. To znači da je na liječenju još uvijek 97.


Pristižu i nove vijesti iz županijskih stožera.


Istarska županija nema novih slučajeva, a od 92 uzorka u zadnja 24 sata, svi su negativni.
Osječko-baranjska županija testirala je još 137 ljudi, ali ni tamo nema novih slučajeva.


Šibensko-kninska županija nema novih oboljelih, a u njoj se liječe još četiri osobe.


Virovitičko-podravska županija testirala je 18 osoba i svi su negativni, a novih oboljelih nema ni Bjelovarsko-bilogorska županija.


Karlovačka županija također je testirala još 42 osobe i svi su negativni, a danas će ih testirati još 20.


Na današnji dan nema novooboljelih pacijenata od zarazne bolesti covid-19 na području Sisačko-moslavačke županije. Tri pacijenta koja još boluju od ove zarazne bolesti su dobro i čekaju se njihovi negativni nalazi, javlja televizija N1.


 


Nakon što 29 dana zaredom na području Krapinsko – zagorske županije nije bilo novooboljelih od covida 19, u protekla 24 sata ozdravila je i posljednja osoba koja je bila aktivna (iz Pregrade), čime je Krapinsko – zagorska županija konačno postala korona free županija.


Ličko-senjska županija i dalje je korona-free zona, 39. dan zaredom nema novooboljelih osoba. Ukupno su oboljele 22 osobe od COVID-19 od čega je 21 osoba izliječena te jedna osoba preminula. U posljednja 24 sata nisu provedena testiranja na koronavirus. Testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno je nad ukupno 453 osoba. Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije su dvije osobe.


 


Bjelovarsko-bilogorska županija ni danas nema novih oboljelih od koronavirusa.