TRGOVAČKI LANAC UPOZORAVA: Građani, budite oprezni, u naše ime nude lažnu nagradnu igru na Facebooku

Hina

foto: REUTERS

foto: REUTERS

Iz Spara su pozvali građane da ne nasjedaju na prijevaru nego da, u slučaju da su poslali osobne podatke, slučaj odmah prijave policiji i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.ZAGREB – Iz trgovačkog lanaca Spar Hrvatska danas je upozoreno kako se pojavila lažna facebook stranica “SPAR Promotions” preko koje se od kupaca traže osobni podaci i fotografije osobnih iskaznica kako bi sudjelovali u navodnoj nagradnoj igri te su iz Spara stoga pozvali građane da ne nasjedaju na prijevaru.


Na lažnoj facebook stranici se navodi da je organizirana nagradna igra u kojoj za poklon bonove Spara kupci moraju poslati svoje podatke.


Iz Spara su pozvali građane da ne nasjedaju na prijevaru nego da, u slučaju da su poslali osobne podatke, slučaj odmah prijave policiji i Agenciji za zaštitu osobnih podataka.
“Molimo da budete oprezni i ne nasjedate na nagradne igre lažnih profila. U slučaju da primijetite da je nagradna igra lažna nakon što ste već poslali osobne podatke, slučaj odmah prijavite policiji i Agenciji za zaštitu osobnih podataka”, poručili su iz Spara.