Većina otvorena

Trebate u kupovinu na današnji praznik? Provjerite kakvo je radno vrijeme trgovina na Dan državnosti

Portal Novilist.hr

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Većina domaćih trgovačkih lanaca i danas će biti otvorena, iako mnogi od njih po vikend radnom vremenuDanašnji praznik Dana državnosti za mnoge je neradan dan, ali ne i za velik dio zaposlenih u trgovini.


Većina domaćih trgovačkih lanaca i danas će biti otvorena, iako mnogi od njih po vikend radnom vremenu. U nastavku donosimo detaljni pregled.


Konzum će danas raditi po nedjeljnom radnom vremenu, no ono se razliku ovisno o pojedinoj poslovnici. Radno vrijeme trgovine koja vas zanima možete provjeriti OVDJE.
Lidl je danas također u vikend režimu. Detalje provjerite OVDJE.


Trgovine lanca KTC danas neće raditi, dok su Plodine otvorene prema nedjeljnom radnom vremenu. Za pojedinu poslovnicu detalje pronađite OVDJE.


U vikend režimu je i Kaufland, za kojeg OVDJE možete provjeriti detalje.


INTERSPAR i SPAR trgovine rade različito – neke do 14 sati, neke do 21 sat. Većina SPAR marketa radi skraćeno, do 14 sati, no supermarketi Opatija i Martinkovac su otvoreni do 21 sat, a oni u Umagu, Labinu, Bujama, Puli i Poreču  rade od 7 do 22 sata.


INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će od 7 do 21 sat. Iznimka su INTERSPAR hipermarketi u Slavonskom Brodu, King Cross centru u Zagrebu, centrima Emmezeta u Stupniku i Kaštelima, Arena centru, CCO Split, CCO East, Supernova centru u Buzinu, centru Mall of Split i Rijeka Toweru koji će biti otvoreni od 8 do 21 sat.


Detalje provjerite OVDJE.


Tower centar Rijeka otvoren je od 10 do 21 sat, a trgovina Interspara u njemu radi od 8-21. Müller je u tom trgovačkom centru otvoren od 9 do 21 sat.


Trgovački centar ZTC danas radi od 10-21 sat.


Pevexove trgovine danas su zatvorene, kao i dio Müllerovih trgovina. No dio Müllerovih trgovina radi redovno, a neke prema nedjeljnom režimu. Detalje provjerite OVDJE.


Veliki trgovački centri u Zagrebu – City Centar One, Arena Centar i Westgate City rade prema redovnom radnom vremenu.