Održani radni sastanci

Tomašević: Dogovorena procedura za konstituirajuću sjednicu Gradske Skupštine

Hina

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

"Dogovorena je procedura za konstituirajuću sjednicu, omjer oko odbora, dogovor između oporbe i vladajuće većine oko izbora potpredsjednika. Bit će i dalje dva potpredsjednika iz oporbe i dva iz vladajuće većine", rekao je TomaševićGradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević izjavio je u ponedjeljak nakon radnih sastanaka s predstavnicima političkih stranaka koje su ušle u zagrebačku Gradsku skupštinu kako su dogovorili proceduru za konstituirajuću sjednicu koja će se održati 17. lipnja na Zagrebačkom Velesajmu.


“Dogovorena je procedura za konstituirajuću sjednicu, omjer oko odbora, dogovor između oporbe i vladajuće većine oko izbora potpredsjednika. Bit će i dalje dva potpredsjednika iz oporbe i dva iz vladajuće većine”, rekao je Tomašević.


Najavio je kako kreću razgovori između oporbe i vladajuće većine oko raspodjele odbora kako bi se na konstituirajućoj sjednici konstituirali i svi odbori.
Tomašević je rekao kako će se sjednica održati 17. lipnja na Zagrebačkom Velesajmu jer još traju radovi na zgradi Skupštine nakon potresa.


Rekao je i kako se vode razgovori o suradnji s SDP-om koji idu dobro.