Video

Svadba Vinka Grgića: Uhićeni SDP-ovac šeće i pleše po svojoj vili, pa brčka noge u bazenu

Portal Novi list

Foto Screenshot YouTube

Foto Screenshot YouTube

Dok u pozadini svira Stingov veliki hit "Fields of Gold", popularan u videima ovakvog tipa, Grgić i njegova mladenka grle se, ljube i plešu na golemoj terasiSvadbeni video SDP-ovog gradonačelnika Vinka Grgića, uhićenog u velikoj korupcijskoj aferi, počeo se dijeliti društvenim mrežama. Snimka je nastala prije sedam godina, u njegovoj vili u Novoj Gradiški, a posložena je poput kakvog glazbenog spota.


Dok u pozadini svira Stingov veliki hit “Fields of Gold”, popularan u videima ovakvog tipa, Grgić i njegova mladenka grle se, ljube i plešu na golemoj terasi.


Cvike u prvom planu


Vinko Grgić zatim je snimljen kako pregledava svoje arhitektonske nacrte, a supruga mu za to vrijeme kuha kavu. Nakon što su se malo odmorili na kauču, prošetali su do bazena, gdje bez ikakve brige na svijetu brčkaju noge.

Video završava vožnjom na Vespi, a Grgić je snimljen u krupnom planu dok na oči stavlja bijele sunčane naočale.


Podsjetimo, SDP-ov Vinko Grgić, saborski zastupnik i gradonačelnik Nove Gradiške, jedan je od osumnjičenih u aferi Janaf, a jučer je uhićen u svom domu.


Policija mu je pretresla dom, koji je poslužio kao kulisa ovog videa, a za 1o osumnjičenika u ovoj aferi na Županijskom sudu u Zagrebu već je određen istražni zatvor. U zatvor idu i šef Janafa Dragan Kovačević te vlasnik Elektrocentra Petek Krešo Petek.


Moralni razlozi


Njega se tereti da je šefu Janafa i gradonačelnicima Velike Gorice i Nove Gradiške davao mito kako bi raznim malverzacijama osigurali da njegova tvrtka dobije milijunske poslove.


SDP-ovac Grgić danas je iznio obnovu, a negirao je krivnju. Priznao je da peteka poznaje od ranije, ali da ni u jednom trenutku nije čuo da bi se izustila ponuda o mitu od 100.000 kuna niti da bi takva ponuda bila prihvaćena, izjavio je njegov odvjetnik Zoran Mataić.


Grgić je spreman odstupiti s mjesta gradonačelnika.


“Ako razlog za istražni zatvor bude ponavljanje djela, a to se bude temeljilo na njegovoj funkciji, naravno da je spreman odstupiti. No, spreman je odstupiti i iz moralnih razloga”, ističe Grgićev odvjetnik.