Predsjednik ili predsjednica

Sučeljavanje na RTL-u: I Milanović i Kolinda Grabar Kitarović potvrdili dolazak

P. N.

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

 Predviđeno trajanje RTL-ova sučeljavanja je od 60 do 90 minuta, svakom će kandidatu biti omogućeno podjednako vrijeme za odgovor i repliku, a urednica emisije je Ana Bulić, objavio je RTL.ZAGREB – Predsjednički kandidati Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović trebali bi odgovarati na pitanja i debatirati u ponedjeljak, uživo na RTL televiziji, od 20.00 sati. Iz stožera predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića potvrdili su dolazak još ranije, a večeras je i stožer Kolinde Grabar Kitarović potvrdio sudjelovanje predsjedničke kandidatkinje. 


– Šest dana prije drugog kruga predsjedničkih izbora iz svog novog informativnog studija RTL donosi sučeljavanje predsjedničkih kandidata pod voditeljskom palicom Damire Gregoret i Ivana Vrdoljaka, objavili su s RTL-a.


U priopćenju o sučeljavanju s RTL-a podsjećaju da je Zoran Milanović u prvom krugu imao tri posto prednosti nad Kolindom Grabar Kitarović, a u prvoj debati kandidati će odgovarati na “intrigantna i važna pitanja iz političkog, gospodarskog, društvenog i ostalih područja javnog života, s kojima će ih suočiti voditelji Damira Gregoret i Ivan Vrdoljak”.
– Predviđeno trajanje RTL-ova sučeljavanja je od 60 do 90 minuta, svakom će kandidatu biti omogućeno podjednako vrijeme za odgovor i repliku, a urednica emisije je Ana Bulić, objavio je RTL.