Voditelj RTL Direkta

Šprajc o udomljavanju: ‘Ako ja slučajno kažem da je bolje biti pe**r nego Beroš, bi li premijer rekao da sam se nespretno izrazio?’

P. N.

Foto RTL

Foto RTL

Beroš je, podsjetimo, izjavio da je bolje da dijete bez roditelja živi u Domu, nego da ga usvoji istospolni parPopularni voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc sinoć se osvrnuo na izjavu Vilija Beroša, kako misli da je bolje da dijete bez roditelja živi u Domu, nego da ga usvoji istospolni par, ali i kasnije tumačenje premijera Andreja Plenkovića kako se ministar samo nespretno izratio.


“Zbog izjave ministra zdravstva Vilija Beroša da je bolje da dijete bez roditelja živi u Domu za nezbrinutu nego da ga usvoji gay par, bilo je neugodno i premijeru Andreju Plenkoviću. Prigodom posjeta Klinici za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’ rekao je da se Beroš malo nespretno izrazio.


“Pa ja mislim da proces deinstitucionalizacije uvijek treba podržavati ono što smo mi predložili u zakonu je stav HDZa, prema tome ja ne mislim da je ministar Beroš homofoban na bilo koji način. Ono što je on kazao možda nije bilo najspretnije izrazio”, kazao je Plenković.
Dakle, ako ja sad slučajno kažem da je u životu bolje biti p**er nego ministar Beroš, premijer Plenković bi rekao da sam se samo nespretno izrazio”, ustvrdio je Šprajc, prenosi RTL.