Vulgarni bivši IDS-ovac

SLUČAJ PSOVKA Chiara Bilić: Prihvaćam ispriku, ali takva osoba ne bi trebala obnašati funkciju načelnika

Portal Novilist.hr

Foto Glas Istre

Foto Glas Istre

- Teško mi je prihvatiti činjenicu da bi osoba koja ne samo da je u stanju na tako vulgaran način napastI novinarku, koja samo radi svoj posao, nego i netransparentno iskazivati svoju imovinu, i nadalje trebala obnašati funkciju načelnikaPULA – Prihvaćam ispriku Nivija Stojnića.


Teško mi je međutim prihvatiti činjenicu da bi osoba koja ne samo da je u stanju na tako vulgaran način napastI novinarku, koja samo radi svoj posao, nego i netransparentno iskazivati svoju imovinu, i nadalje trebala obnašati funkciju načelnika.


Političari moraju shvatiti da su im poslodavci građani.
Ministri su, znamo, odstupali i za manje greške”, kazala je novinarka Glasa Istre Chiara Bilić nakon što joj je Nivio Stojnić uputio ispriku za vrijeđanje preko telefona i potom istupio iz IDS-a.


O slučaju se danas oglasio i predsjednik te stranke Boris Miletić.


– Mnogi su se proteklih dana opravdano osjetili pogođenima neprihvatljivom izjavom našeg sada već bivšeg člana. Na žalost, takve stvari se događaju, ali je odgovornost na nama da se držimo svojih vrijednosti i principa i podižemo standarde u našoj stranci.


Svojim primjerom trebamo pokazati da stojimo iza svega za što se borimo. Napredak, odgovornost i tolerancija! Neka nam te vrijednosti svima budu imperativ, napisao je Miletić na svom Facebook profilu, navodi Glas Istre.