Nastavak prepucavanja

Šeks odgovorio Milanoviću: “On je lažljivac koji na kritiku odgovara uvredom”

Hina

Vladimir Šeks / Foto: Arhiva NL

Vladimir Šeks / Foto: Arhiva NL

Kad netko za njega ima kritičku primjedbu, on odgovara uvredom i klevetom, kaže Vladimir ŠeksPredsjednik Zoran Milanović jučer je na HRT-u opet prozvao Vladimira Šeksa nazvavši ga najvećom štetočinom hrvatskog pravosuđa.


Ovaj mu je brzo odgovorio.


– Zoran Milanović već drugi put iznosi jednu veliku laž. Prije nekoliko dana na RTL-u je rekao kako sam ja dželat hrvatskog pravosuđa, a sada kod Bolkovića da sam štetočina.
Kad netko za njega ima kritičku primjedbu, on odgovara uvredom i klevetom.


Još ranije sam, gostujući u jednoj emisiji, Milanovića označio kao lažljivca, a to je i danas. On jako dobro zna da je Vladimir Šeks čovjek i političar koji je najviše puta do sada bio izabran – u sedam mandata izabran sam za zastupnika u Sabor, četiri puta na mjesto potpredsjednika Sabora, a jednom za predsjednika Sabora.


Izabran sam i za javnog tužitelja Hrvatske, i od 90-tih godina sam najizabraniji političar. Milanović to zna, a opet drsko laže kad kaže da su me birali samo u HDZ-u.


Također laže i oko kodnog imena Sova jer zna da sam bio žrtva politike i da su me stavili pod nadzor – prenosi Šeksove riječi Jutarnji list.