Afera Daj 5

Ravnateljica odgovara: “Nije istina da sam naložila mijenjanje ocjena Milanovićevom sinu”

Portal Novi list

Davor Visnjic/PIXSELL

Davor Visnjic/PIXSELL

roblematično je zašto ove tvrdnje iznosi preko medija i u ovom trenutku, a nije ih iznijela ranije, primjerice prosvjetnom inspektoru koji je bio u nadzoru, rekla je ravnateljicaPortal Telegram objavio je nove detalje u slučaju dizanja ocjena u razredu sina predsjednika Zorana Milanovića.


Jutros je objavljen razgovor s profesoricom matematike iz Klasične gimnazije koja je podigla ocjene i koja je optužila ravnateljicu škole Zdravku Martinić-Jerčić rekavši da je  “ocjene podigla pod njezinim pritiskom”.


Martinić-Jerčić je Telegramu dala kratku izjavu u kojoj se osvrće na te navode.
“Izjava mlade kolegice koja me je u intervjuu izravno optužila da sam naložila mijenjanje ocjena nekolicini učenika nije istinita. Problematično je zašto ove tvrdnje iznosi preko medija i u ovom trenutku, a nije ih iznijela ranije, primjerice prosvjetnom inspektoru koji je bio u nadzoru.


Osim što slijedom rješenja prosvjetne inspekcije kolegici moram izreći upozorenje za utvrđene propuste, nakon ove njene izjave mi ne preostaje ništa drugo nego poduzeti korake nužne za zaštitu ugleda Gimnazije i svog osobnog”, kaže Martinić-Jerčić za Telegram.