'Sutra pijemo kavu'

Puštene nove snimke Bandićevih razgovora: ‘Ustoličit ćemo vas da vas službeno možemo zaj**avati’

P. N.

Foto Dalibor Urukalović / PIXSELL

Foto Dalibor Urukalović / PIXSELL

Na snimkama se čuje kako Bandić razgovara s Pavlom Šušković, koja je u veljači 2014. postala šefica kabineta gradonačelnika. Bandić ponovno nije na suđenju, već je bio na Mirogoju gdje je položio vijence na 75. obljetnicu oslobođenja ZagrebaNa Županijskom sudu u Zagrebu danas je nastavljeno suđenje Milanu Bandiću za aferu Agram, a obilježeno je puštanjem novih snimki koje pokazuju modus operanci zagrebačkog gradonačelnika, kojeg se tereti za malverzacije teške više od 20 milijuna kuna.


Na snimkama se čuje kako Bandić razgovara s Pavlom Šušković, koja je u veljači 2014. postala šefica kabineta gradonačelnika.


“Sutra pijemo kavu, ustoličit ćemo vas da vas službeno možemo za***avati, zato je Milan ovako mekan, dok vas ne ustoličim”, kaže gradonačelnik, a prenosi N1 televizija.
Bandić ponovno nije na suđenju, već je bio na Mirogoju gdje je položio vijence na 75. obljetnicu oslobođenja Zagreba.


Svjedoči i bivši Bandićev vozač Robert Ljutić.


“Bio sam dva, tri puta u Bandićevom stanu, vikendici, a on je bio i na mojoj vikendici. Bili smo zajedno i u Međugorju na hodočašću, jednom sam prespavao. Jedina poveznica je što gradonačelnik i ja imamo pse iz istog legla”, kazao je sudu.


Prošli mjesec, podsjetimo, puštene su snimke na kojima Bandić urla na svojeg suradnika Vidoja Buluma, oko zapošljavanja jedne svoje rođake.


– Jel ti znaš tko je ta mala? To je dijete iz moje familije. Ona je dijete mog rođaka koji je bio u Tigrovima i jedva je živu glavu izvukao. Budi malo čovjek! Imate li vi srca? Osjećate li vi ovu zemlju? Imaš li imalo poštovanja prema gradonačelniku? Što je ona dobila? K…od ovce! I to zahvaljujući vama koje boli k…! Kamen bi proplakao Vido!, rekao je Bandić.