Šef SDSS-a

Pupovac oštro odgovorio Škori: ‘Ja iz ove države nisam bježao kad se ratovalo. A njega bi neki u Beogradu radije vidjeli u Vladi nego mene’

P. N.

Foto Patrik Maček / PIXSELL

Foto Patrik Maček / PIXSELL

Neki su se sklonili na sigurno, ostavivši ovaj narod, vrativši se da bi svirali za svakogaPredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac oštro je danas na N1 televiziji odgovorio na izjave Miroslava Škore “kako ne bi sjedio u istoj Vladi u kojoj je Pupovac”.


Kaže kako je Škoro čovjek kojeg bi neki u Beogradu radije vidjeli nego njega. Na pitanje kako to misli, rekao je: “Ja to ne mislim, ja samo ponavljam ono što sam čuo”.


Pupovac navodi kako “postoji plan da desna crna internacionala stekne još jedan punkt vlasti, uključujući i Hrvatsku”, te kako nije slučajno da je što je koalicija sastavljena ovako kako je sastavljena.
“Ja iz ove države nisam bježao ni kad se najteže ratovalo i ginulo. I moja djeca i moja obitelj. Neki su se sklonili na sigurno, ostavivši ovaj narod, vrativši se da bi svirali za svakoga . Kao što su svirali za ondašnju partiju pa su svirali za HDZ pa sada sviraju za ne znam koga. I ništa drugo nisu radili nego su samo svirali, a žive zapravo u strahu. Boje se sebe. Boje se svoje biografije. Boje se što će isplivati i što će netko sutra pronaći. I takvima bi desnica trebala vjerovati? Takvima bih ja trebao vjerovati?


Pa ja ću radije vjerovati nekome tko je zakleti ustaša nego nekome tko samo svira drugima. Radije ću stati nekome tko je iskreni i čvrsti desničar, nego nekome tko samo svira drugima. Pa neka svira, ali mnogi su odsvirali koji su se pozivali ili koji su htjeli autorske honorare dobiti na mojem imenu i imenu moje stranke, ali su odsvirali. I neka se ne plaše mene, niti moje stranke. I neka ne plaše ovaj narod niti sa mnom, niti s mojom strankom. Bolje da se plaše, kao što se plaše, sebe. Svojih namjera, svoje biografije i toga što će im sutra netko reći. Uostalom, znaju zašto se plaše”, rekao je Pupovac za N1.