Karlovačka Gradska Toplana

Puknuće glavnog voda: U Karlovcu u nedjelju velik dio središta grada bez grijanja

Hina

Foto Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Iz Toplane procjenjuju da grijanja neće biti 27. studenoga cijeli dan u Ulici Vladimira Nazora s istoimenim dječjim domom, te u ulicama od korza do Kupe, sve do nekoliko kilometara udaljene Banije, Željezničkog kolodvora i tamošnjih neboderaU nedjelju će prema najavi karlovačke Gradske Toplane, velik dio njihovih korisnika biti bez grijanja “zbog značajnog puknuća glavnog voda u Ulici Dr. Vlatka Mačeka”, odnosno zbog velikog kvara u centru Karlovca, nedaleko korza.


Iz Toplane procjenjuju da grijanja neće biti 27. studenoga cijeli dan u Ulici Vladimira Nazora s istoimenim dječjim domom, te u ulicama od korza do Kupe, sve do nekoliko kilometara udaljene Banije, Željezničkog kolodvora i tamošnjih nebodera.


Unatrag dva dana, dodaju se u priopćenju, uspješno se obavila sanacija vrelovoda na Trgu Kralja Petra Svačića, upravo kod tih nebodera, a sada grijanja neće biti zbog kvara glavnog voda.
Iz karlovačke Gradske toplane navode da njihovi djelatnici ulažu maksimalni trud kako bi se u najkraćem mogućem roku sanirao kvar.