Strah od koronavirusa

PREVENCIJA Zaposlenici Infobipa rade od kuće

Hina

Foto Goran Kovacic/PIXSELL

Foto Goran Kovacic/PIXSELL

Preventivno će svi zaposlenici iz Infobipovih ureda u Hrvatskoj - u Vodnjanu, Zagrebu, Rijeci i Splitu iduća dva tjedna raditi od kuće i neće dolaziti na radno mjestoVODNJAN Oko 800 zaposlenika jedne od vodećih IT kompanija u Hrvatskoj i regiji, vodnjanskog Infobipa zbog koronavirusa od srijede rade od kuće, potvrdili su iz te tvrtke u Vodnjanu. 


Vodeći računa o zdravlju zaposlenika i njihovih obitelji te sigurnosti šire zajednice, kako navode, poduzeli su mjere kojima je svrha spriječiti pojavnost i eventualno širenje virusa.


Preventivno će svi zaposlenici iz Infobipovih ureda u Hrvatskoj – u Vodnjanu, Zagrebu, Rijeci i Splitu iduća dva tjedna raditi od kuće i neće dolaziti na radno mjesto.
Ista preventivna mjera vrijedi i za zaposlenike u uredima u Kini i Italiji, a za druge urede diljem svijeta Infobip redovito prati razvoj situacije s koronavirusom i preporuke Svjetske zdravstvene organizacije te preporuke tijela na nacionalnim razinama, ističu iz te tvrtke.


Kompanija je otkazala i sva međunarodna putovanja, planirane događaje u svojim uredima u Hrvatskoj i posjete poslovnim partnerima. Mjere će biti na snazi u skladu s razvijanjem situacije.