Očitovali se

Porezna uprava: Majda Tafra Vlahović greškom na Popisu dospjelih, a neplaćenih obveza

Portal Novilist.hr

Majda Tafra-Vlahović

Majda Tafra-VlahovićZAGREB Porezna uprava očitovala se vezano za napise o podacima objavljenim na Popisu dospjelih, a neplaćenih obveza, a koji se odnose na Majdu Tafru-Vlahović.


Obavještavaju javnost kako je na knjigovodstvenoj kartici porezne obveznice greškom proknjižena obveza doprinosa koja se nije odnosila na dospjele obveze porezne obveznice.


– Nakon što je uočena pogreška isto je zaduženje stornirano s knjigovodstvene kartice porezne obveznice te je knjiženo odnosno zaduženo na knjigovodstvenoj kartici poreznog obveznika na kojeg se obveza odnosi.
Ispravak navedenog pogrešnog knjiženja izvršen je nakon sistemske obrade i objave Popisa dospjelih, a neplaćenih obveza te je iz tog razloga porezna obveznica greškom objavljenja na spomenutom Popisu.


Napominjemo kako će ispravak objavljenih podataka na Popisu dospjelih, a neplaćenih obveza biti proveden s obzirom da je Porezna uprava zbog uočene greške pokrenula postupak brisanja porezne obveznice s Popisa, priopćili su iz Porezne uprave.