Urnebesno

Političarima stvarno ne ide sa zaštitnim maskama. Još nam uvijek nije jasno što ovo pokušava Furio Radin

P. N.

Foto Davor Kovačević

Foto Davor KovačevićSve više ljudi oko nas nosi zaštitne maske i taj prizor nije baš ugodan. No za smiješnu stranu ove priče pobrinuli su se političari iz cijele regije, koji se očito još uvijek privikavaju na ovaj novi režim zaštite.


Prije nekoliko dana pravi je hit na društvenim mrežama bila fotografija ministra obrane Damira Krstičevića koji je zaštitnu masku stavio – naopako. On je dio koji je trebao ići na nos stavio na bradu i takav se pojavio pred novinarima.


Nešto manje komičan bio je prizor zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je stavio zaštitnu masku, ali ostavio nos da mu viri vani.
Današnje fotografije saborskog zastupnika Furia Radina, koje je na zasjedanju Sabora u zgradi Ine snimio naš fotoreporter Davor Kovačević, međutim, dodatno pomiču granice. Radin je, naime, masku nabio preko očiju, a još nam zapravo nije najasnije što je htio postići.


Foto Davor Kovačević


Foto Davor KovačevićPrije nekoliko dana salve smijeha izazvao je i premijer Federacije BiH sa svojim pokušajem stavljanja maske. Prisjetite se toga.