OTKRIVENA TAJNA

Po Bandića je prije smrti Hitna pomoć došla u stan Natalije Price, njegove suradnice i bivše Miss Universe

P. N.

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Iako su Bandićevi prijatelji Sergije Ivanović i doktor Gzim Redžepi tvrdili da je Bandiću pozlilo u zgradi Sergija Ivanovića, koja se nalazi u istom naselju - zagrebačkom Vrhovcu, neslužbeno je potvrđeno kako je Hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Prica. Ta je zgrada oko pet minuta hoda udaljena od one Sergija Ivanovića.Hitna pomoć je 27. veljače u noći po zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića došla na adresu gdje posljednjih mjeseci živi njegova bliska suradnica Natalija Prica, Indexu je potvrđeno iz pouzdanog i vrlo upućenog izvora. Riječ je o stanu na Vrhovcu, točnije na adresi I. Vidovčica 24.


Gradonačelnik Milan Bandić je oko 23 sata navečer doživio srčani udar. Prebačen je u Opću bolnicu Sveti Duh, no ubrzo je proglašen mrtvim.


Iako su Bandićevi prijatelji Sergije Ivanović i doktor Gzim Redžepi tvrdili da je Bandiću pozlilo u zgradi Sergija Ivanovića, koja se nalazi u istom naselju – zagrebačkom Vrhovcu, neslužbeno je potvrđeno kako je Hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Prica. Ta je zgrada oko pet minuta hoda udaljena od one Sergija Ivanovića.
Inače, Natalija Prica je gradska zastupnica, bila je i jedna od najbližih suradnica gradonačelnika Grada Zagreba.


Ona je završila studij stomatologije, a 2011. je osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu.


Često je bila viđana u društvu Milana Bandića, fotografi su ih čak zajedno slikali u obilasku zlatarnice, kao i u jednoj zagrebačkoj krznariji.


Kada je to bilo objavljeno sama Prica je demantirala bilo kakve insinuacije te je tvrdila kako je u društvu Bandića obilazila zagrebačke obrtnike kako bi čuli njihove probleme.


Ipak, mjesto gdje je Bandiću pozlilo prije smrti očito se pokušavalo prikriti od strane njegovih bliskih suradnika i prijatelja.