Slučaj s Paga

PLENKOVIĆ ZGROŽEN Čak i premijer se oglasio o umobolnom slučaju oca koji je bacio svoje četvero djece s prvog kata

Hina

snimio Vedran Karuza

snimio Vedran Karuza

Muškarac je u Pagu u četvrtak ujutro bacio svoje četvero malodobne djece s prvog kata obiteljske kuće. Djeca su prevezena u zadarsku bolnicu, ali za sada nema informacija o njihovom zdravstvenom stanju.ZAGREB – Premijer Andej Plenković izjavio je da je zgrožen monstruoznim činom na Pagu, gdje je muškarac jutros bacio svoje četvero malodobne djece s prvog kata obiteljske kuće, istaknuvši da je zajedno s ministrima bio u kontaktu s različitim službama i da potreseni očekuju daljnje vijesti o tom događaju.


“Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar zdravstva Milan Kujundžić i ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić bili su u kontaktu s različitim službama, od župana do policije i bolnice u Zadru, svi zgroženi monstruoznim činom koji se dogodio ovog jutra jer je stradalo četvero malodobne djece”, kazao je Plenković na sjednici Vlade.


Istaknuo je da su policijski izvidi u tijeku i da se hitna liječnička skrb pruža u bolnici u Zadru.
“Očekujemo daljnje vijesti o svemu ovome, doslovno potreseni s ovakvim činom koji se do sada, barem ja ne pamtim, nije dogodio”, dodao je premijer.


Muškarac je u Pagu u četvrtak ujutro bacio svoje četvero malodobne djece s prvog kata obiteljske kuće. Djeca su prevezena u zadarsku bolnicu, ali za sada nema informacija o njihovom zdravstvenom stanju.


Lokalni mediji neslužbeno javljaju da je riječ o djeci u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina.


Dojavu je policija zaprimila jutro u 6,47 sati. Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici Hitne medicinske pomoći Paga i Novalje koji su djeci odmah pružili prvu pomoć.


Djeca su potom kolima hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu. Muškarac u dobi od 54 godine nalazi se u službenim prostorijama policije.