Posjet Varaždinu

Plenković: Trajno smo zahvalni “Pumama” za žrtvu koju su dali za slobodu i samostalnost

P. N.

https://twitter.com/andrejplenkovic

https://twitter.com/andrejplenkovic

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas boravi u posjetu Varaždinu, nakog čega će u Svetom Martinu na Muri sudjelovati na konferenciji “Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva”.U Varaždinu je posjetio Vojarnu 7. gardijske brigade “Puma” u prigodi svečanog obilježavanja 27. godišnjice osnivanja “Puma” te položio  vijenac za poginule, umrle i nestale pripadnike “Puma”.

“U prigodi obilježavanja 27. godišnjice osnivanja 7. gardijske brigade “Puma” u Varaždinu smo položili vijenac za poginule, umrle i nestale pripadnike “Puma”. Trajno smo im zahvalni za žrtvu koju su dali za hrvatsku slobodu i samostalnost!”, napisao je Plenković na twitteru.


Osim toga, posjetio je i varaždinskog biskupa mons. Božu Radoša i susreo se s biskupom u miru mons. Josipom Mrzljakom.


https://twitter.com/andrejplenkovic


Na konferenciji “Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva” u Svetom Martinu na Muri Plenković će svečano će uručiti 6 ugovora predstavnicima Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Šibensko-kninske i Zadarske županije za projekte navodnjavanja, iz Mjere 4.3.1. Programa ruralnog razvoja – Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju ili prilagodbu poljoprivrede i šumarstva – Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja.