Provjera nakon sporne sjednice

Andrej Plenković se ponovo testirao, negativan je na koronavirus

Hina

Andrej Plenković/ Snimio Darko JELINEK

Andrej Plenković/ Snimio Darko JELINEK

Premijer Plenković testirao se na prisutnost koronavirusa jer je jučer bio na sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je danas određena mjera samoizolacijePremijer Andrej Plenković obavio je u utorak testiranje na prisutnost koronavirusa i nalaz je negativan, potvrđeno je večeras iz Vlade.


“Predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan”, rekao je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.


Premijer Plenković testirao se na prisutnost koronavirusa jer je jučer bio na sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je danas određena mjera samoizolacije.
Plenković je jučer predsjedao šestom sjednicom Nacionalnog vijeća za uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj, a na tom sastanku sudjelovala je i ministrica Blaženka Divjak koja je danas u konzultacijama s epidemiolozima dobila uputu o samoizolaciji i testiranju na koronavirus.


Plenković se testirao, kako je u ranijoj današnjoj izjavi rekao glasnogovornik Vlade, s obzirom na odgovornu dužnost koju obnaša.


Negativan je i nalaz ministrice Divjak.