50 NIJANSI SIVE

Ova fotografija iz Hrvatske prikazuje sve što morate znati o lokalnim izborima. Koliko zakrpa na cesti možete izbrojati na njoj?

P. N.

Radi se o fotografiji koju je jučer napravila fotoreporterka agencije Pixsell i koja prikazuje državnu cestu D2 na potezu od Vukovara do IlokaDo lokalnih izbora, koje se kolokvijalno oduvijek naziva komunalnima, ostalo je još svega desetak dana, a u “eteru” se pojavila slika koja ih na metaforički način doista sjajno oslikava.


Radi se o fotografiji koju je jučer snimila fotoreporterka agencije Pixsell i koja prikazuje državnu cestu D2 na potezu od Vukovara do Iloka.


Derutna prometnica već godinama vapi za kvalitetnom obnovom, a jedino što je na njoj u duljem periodu učinjeno je ostavljanje više desetaka “zakrpa”. Ima ih toliko da je originalnu boju asfalta već gotovo nemoguće razaznati.
Ovakvih prizora na cestama u Hrvatskoj ima još, a objavljujemo je kao podsjetnik da za deset dana u svojim gradovima, općinama i županijama birate upravo one koji će “potpisivati” neke ovakve buduće prizore.


Ujedno vas pozivamo i na malu jutarnju razbibrigu – koliko zakrpa možete izbrojati na fotografiji?


Photo: Dubravka Petric/PIXSELL