Odron zemlje

Odron na Jadranskoj magistrali u Podgori kod Makarske. Otežan promet prema jugu

Hina

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave upozoravaju vozače da posebno na cestama DC8 i DC512 voze s povećanim oprezom, te prate upute policijskih službenika na terenu.MAKARSKA – Uslijed velikih oborina došlo je do odrona zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali u mjestu Podgora kod Makarske.


Na sjevernoj kolničkoj traci u smjeru Ploča nalazi se veća količina zemlje i kamenja. Ophodarska služba sanira cestu, a  policijski službenici na terenu reguliraju promet koji za sada teče  jednim prometnim trakom.


Također, na cesti D- 512, Makarska-Vrgorac, na području prijevoja Stupica, na cesti je nekoliko odrona zemlje i kamenja koje Ophodarska služba rasčišćava.
Iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave upozoravaju vozače da posebno na cestama  DC8 i DC512 voze s povećanim oprezom, te prate upute policijskih službenika na terenu.


Policija također apelira na vozače da smanje brzinu vozila, te vožnju prilagode stanju i uvjetima na cestama koji su u ovom trenutku otežani zbog velike kiše i odrona na kolniku.