UŽASAVAJUĆE NASILJE

Objavljena nova snimka tučnjave na Platku: Prizor brutalnog udarca nogom u glavu HGSS-ovca mijenja sve

P. N.

Pojavili su se i neki novi dokazi, tek će se odlučiti hoće li prijave ostati prekršajne ili će se ići na kazneneNa snimci se vidi kako tučnjavu udarcem započinje osoba u bijeloj jakni, a druga osoba pada na pod: Tada kreće naguravanje i tučnjava druge dvije osobe. Osoba u zelenim hlačama, pripadnik HGSS-a koji se vidi i na početku sukoba dobiva, kako se čini – udarac nogom i pada na pod.


Istraga tučnjave na Platku ipak nije gotova – Državno odvjetništvo u Rijeci zatražilo je provođenje dodatnih izvida.


I tek tada će se odlučiti hoće li prijave ostati prekršajne ili će se ići na kaznene. Pojavili su se i neki novi dokazi, a RTL je u posjedu i do sada neviđene snimke brutalne tučnjave s nadzorne kamere na skijalištu.


Na snimci se vidi kako tučnjavu udarcem započinje osoba u bijeloj jakni, a druga osoba pada na pod: Tada kreće naguravanje i tučnjava druge dvije osobe. Osoba u zelenim hlačama, pripadnik HGSS-a koji se vidi i na početku sukoba dobiva, kako se čini – udarac nogom i pada na pod. A zatim slijedi najbrutalniji dio snimke, kada taj isti član HGSS.-a u sjedećem položaju dobiva još jedan brutalan udarac nogom u glavu nakon čega pada, a ljudi mu kreću pružati pomoć. Napadača zatim napadaju, među ostalim i štapom.


U isto vrijeme se i dalje traje još jedna tučnjava.


Snimku možete pogledati ovdje.