Proslava

NAJGLEDANIJI KABELSKI KANAL: N1 televizija obilježila pet godina emitiranja u Hrvatsko

Hina

I ovu godinu završavamo s rastom gledanosti i kao najgledaniji kabelski televizijski kanal u Hrvatskoj - Tihomir Ladišić / Foto Borna Filic/PIXSELL

I ovu godinu završavamo s rastom gledanosti i kao najgledaniji kabelski televizijski kanal u Hrvatskoj - Tihomir Ladišić / Foto Borna Filic/PIXSELL

Želimo vijesti ponovno napraviti važnim za sve nas koji živimo ovdje«, rekao je za Hinu direktor programa i news direktor N1 Hrvatska Tihomir LadišićZAGREB N1 televizija u srijedu je proslavila pet godina emitiranja u Hrvatskoj, a na svečanoj proslavi istaknuto je da će taj news kanal i dalje nastaviti informirati hrvatsku javnost o događajima kao 24-satna TV, web i mobilna platforma za vijesti i aktualnosti.


»Brojke nas strašno vesele. I ovu godinu završavamo s rastom gledanosti i kao najgledaniji kabelski televizijski kanal u Hrvatskoj. Želimo vijesti ponovno napraviti važnim za sve nas koji živimo ovdje«, rekao je za Hinu direktor programa i news direktor N1 Hrvatska Tihomir Ladišić.


Istaknuto je i kako će profesionalni tim novinara i urednika N1, ekskluzivnog informativnog partnera CNN-a, nastaviti svoj rad uz pravovremeno informiranje javnosti o svim važnim događajima.
Na svečanoj proslavi petog rođendana N1 u zgradi Fabrike u zagrebačkoj Pavletićevoj ulici bili su, između ostalih i predsjednik SDP-a Davor Bernardić, bivša premijerka Jadranka Kosor, bivši ravnatelj HRT-a Mirko Galić, predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, bivši ministar Radimir Čačić i brojni uglednici iz hrvatske politike i medija.