Prepucavanje se nastavlja

Miroslav Škoro odgovorio Vučiću: “Bolje biti pjevač ili što li već, nego dostavljač kod ratnog zločinca”

Hina

Foto: Novi list, REUTERS

Foto: Novi list, REUTERS

Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi, napisao je Škoro Objavom stare fotografije Aleksandra Vučića s Vojislavom Šešeljem predsjednički kandidat Miroslav Škoro u srijedu je na facebooku odgovorio srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću koji ga je nazvao »pjevačem ili bilo čim već» te ga pozvao da prouči knjigu iz psihologije.


»Čujem da mi je ‘veliki državnik’ Vučić poručio kao ‘pjevaču ili što li već’ da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da ‘o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti’«, napisao je Škoro na facebooku komentirajući Vučićeve ocjene i poruke.


Srbijanskom predsjedniku je poručio da njemu ne trebaju knjige iz psihologije da bi analizirao Vučića.
»Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan – bolje biti ‘pjevač ili bilo što već’ nego dostavljač kod ratnog zločinca«, napisao je Škoro uz objavljenu fotografiju Vučića s međunarodno osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem.