Prepucavanja na mrežama

Miroslav Škoro o problemu (ne)sučeljavanja: ‘Neka predsjedničina numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum’

P. N.

Snimio Darko JELINEK

Snimio Darko JELINEK

Ako nijedna sretna kombinacija brojeva do izbora nije dostupna, može umjesto nje doći njezin šef Andrej Plenković, stoji u Facebook objavi Miroslava ŠkoreČetvero predsjedničkih kandidata kojima ankete daju najviše prednosti najvjerojatnije se neće sučeliti pred javnošću, no razvili su neku vrstu rasprave na društvenim mrežama.


Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarovićje putem Twittera odgovorila na prozivke Zorana Milanovića i Miroslava Škore da ne želi sudjelovati na sučeljavanju, a zatim joj je Miroslav Škoro  odgovorio na Facebooku.


“Kolinda Grabar-Kitarović odbija sučeljavanje s izlikom da joj ne odgovaraju termini. Neka njezina numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum, a ako nijedna sretna kombinacija brojeva do izbora nije dostupna, može umjesto nje doći njezin šef Andrej Plenković”, stoji u Facebook objavi Miroslava Škore.
Podsjetimo, danas je predsjednički kandidat SDP-a, Zoran Milanović, rekao da predsjednica kukavički odbija debatu te da su ovo prvi izbori u Hrvatskoj u kojoj nema sučeljavanja predsjedničkih kandidata.


“U zadnjih 20 godina nije se ni jednom dogodilo da u prvom krugu predsjedničkih izbora nema opće debate u kojoj sudjeluju svi kandidati, uključujući i aktualnog predsjednika. Ovo je prva predsjednica koja to eskivira”, rekao je Milanović prilikom posjeta Donjem Lapcu.