Prometna nesreća u Vinkovcima

MINISTRICA AUTOM UDARILA DJEVOJČICU Gabrijela Žalac sudjelovala u prometnoj nesreći u kojoj je teško ozlijeđeno dijete

Bojana Mrvoš Pavić

Snimio Ivica TOMIĆ

Snimio Ivica TOMIĆ

Kako piše N1, dijete je zadobilo teže tjelesne ozljede - prijelom dihtalnog dijela desne potkoljenice, prijelom obje kosti i lisne i goljenične, kazao je za N1 dr. Goran Lasić iz vinkovačke Opće bolnice. Riječ je o djevojčici čije će liječenje biti nastavljeno u KBC-Osijek, i nije životno ugrožena.U prometnoj nesreću koja se u 10 sati dogodila u vinkovačkoj Ulici Ćirila i Medota teže tjelesne ozlijede zadobilo je dijete na koje je dok je pretrčavalo kolnik naletjelo osobno vozilo, u kojem se nalazila ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac, koja se i sama oglasila o prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovala. 


Iz vukovarsko-srijemske policije navode kako je do prometne nesreće došlo u trenuku kada je dijete prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza.


Ministarstvo regionalnog razvitka potvrdilo je da je danas oko 10 sati u Vinkovcima  pred vozilo kojim je upravljala ministrica Gabrijela Žalac van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo  desetogodišnje dijete.  
“Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete”, kratka je obavijest Ministarstva. 


Kako piše N1, dijete je zadobilo teže tjelesne ozljede – prijelom dihtalnog dijela desne potkoljenice, prijelom obje kosti i lisne i goljenične, kazao je za N1 dr. Goran Lasić iz vinkovačke Opće bolnice. Riječ je o djevojčici čije će liječenje biti nastavljeno u KBC-Osijek, i nije životno ugrožena.