Dijalog

Milorad Pupovac odgovorio na poziv HVIDRA-e za sastankom: ‘Naš je interes da sa svima razgovaramo’

P. N.

Foto Hrvoje Jelavić / PIXSELL

Foto Hrvoje Jelavić / PIXSELL

Vidjet ćemo što taj poziv znači i vidjet ćemo što pretpostavlja takav sastanak. Ponovit ću, naš je interes da sa svakim razgovaramo i da otklanjamo nesporazume koji postoje u društvu, a ovo jest jedan od ozbiljnih i dubokih nesporazuma, pa ćemo mu posvetiti potrebnu pažnju, rekao je Pupovac,SDSS-ov Milorad Pupovac odgovorio je danas na najave šefa Glavnog odbora HVIDRA-e Josipa Periše izrečene u Novom listu, kako će ga pozvati da sjednu za stol i razgovaraju.


– Vidjet ćemo što taj poziv znači i vidjet ćemo što pretpostavlja takav sastanak. Ponovit ću, naš je interes da sa svakim razgovaramo i da otklanjamo nesporazume koji postoje u društvu, a ovo jest jedan od ozbiljnih i dubokih nesporazuma, pa ćemo mu posvetiti potrebnu pažnju, rekao je Pupovac, prenosi N1 televizija.


Što se tiče prijave DORH-u, Pupovac je rekao da se nada da će se to što prije riješiti. “Što se mene tiče, što prije to DORH riješi, to je bolje i ja sam spreman prihvatiti bilo koju vrstu DORH-ovog očitovanja i DORH-ove odluke”, rekao je Pupovac.
Upitan za komentar kontroverzne izjave riječke vijećnice, HDZ-ove Ivone Milinović, o Srbima i vrbama.


– O tome sam često govorio i zbog toga što sam se osvrnuo na takve poruke došao sam u situaciju da me se pokuša ušutkati da ne mogu govoriti o takvim i sličnim pojavama”, rekao je Pupovac, za N1.