Neobična kartica

Milanka Opačić imovinsku karticu dopunila stotinama kvadrata. Napisala je kako posjeduje i – dva psa

P. N.

Foto D. Urukalović / PIXSELL

Foto D. Urukalović / PIXSELL

Promijenila je i iznos vrijednosti svog hibridnog automobila Toyote Auris iz 2011. koji je početkom prosinca 2019. vrijedio 74.100 kuna, a potom mu je u dva mjeseca cijena pala za 50 tisuća kuna, pa ga Opačić sad procjenjuje na 20 tisuća.Milanka Opačić izmijenila je svoju imovinsku karticu – kući s okućnicom u Dubravi sad je dodana jedna “nula” i ona više ne vrijedi 200 situća kuna, već 2,2 milijuna. Također, za nekretninu koja je dosad prijavljivana na 134 kvadrata površine, sada stoji površina od 638 kvadrata.


Bivša SDP-ova ministrica upisala je u imovinsku karticu, međutim i ono što dosad još nismo vidjeli od političara. Ona je, piše Večernji list, upisala i kako posjeduje – dva psa. Vlasnica je, kako je objasnila, dvoipolgodišnjeg udomljenog labradora te kujice cavalier king charles španijela, stare devet godina, koja je plaćena tisuću eura.


Promijenila je i iznos vrijednosti svog hibridnog automobila Toyote Auris iz 2011. koji je početkom prosinca 2019. vrijedio 74.100 kuna, a potom mu je u dva mjeseca cijena pala za 50 tisuća kuna, pa ga Opačić sad procjenjuje na 20 tisuća.