Sporno?

Milan Popović skijanje proveo u istom hotelu kao i sutkinja koja je vodila predmet: ‘A što smo trebali – otići?’

P. N.

Foto Dalibor Urukalović / PIXSELL

Foto Dalibor Urukalović / PIXSELL

Sutkinja Tea Golub donijela je 28. studenoga privremenu mjeru i odlučila u nepravomoćnoj presudi da dijete živi s ocem, srbijanskim tajkunom Milanom Popovićem te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djetetaSutkinja Općinskog suda u Zagrebu Tea Golub, koja je sudski dodijelila skrbništvo nad djetetom bivšem Severininom suprugu Milanu Popoviću, zimski je odmor provela u istom hotelu u kojem i on. Radi se o hotelu Falkensteiner u austrijskom skijalištu Katschberg, jednom od popularnih skijališta Hrvata tijekom tzv. hrvatskog skijaškog tjedna.


– Mi smo u hotel stigli u subotu 4. siječnja navečer i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sljedeći dan ujutro u predvorju hotela. Bila sam s obitelji, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili – rekla je za Jutarnji list sutkinja Golub i dodala;


– Skijanje smo uplatili još na proljeće i što smo trebali, otići? – kaže sutkinja. 
Sutkinja Tea Golub donijela je 28. studenoga privremenu mjeru i odlučila u nepravomoćnoj presudi da dijete živi s ocem, srbijanskim tajkunom Milanom Popovićem te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Pritom sutkinja Golub u odluci nije navela na kojoj će adresi živjeti dječak. Milan Popović je za sedmogodišnjeg dječaka već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina Kojić tvrdi da je on to napravio bez njezine suglasnosti, piše Jutarnji list.