Predsjednica sutra u Splitu

Kolinda Grabar-Kitarović nastavila kampanju u Kninu i prošetala šibenskom Adventurom

Hina

Kolinda Grabar-Kitarović u Kninu

Kolinda Grabar-Kitarović u Kninu

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju će posjetiti Splitsko-dalmatinsku županijuŠIBENIK/KNIN Aktualna hrvatska predsjednica i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu predizborne kampanje u subotu je obišla Knin, Vodice i Šibenik, a u rodnom gradu muža Jakova prošetala je Adventurom.


Iako nije davala izjave za medije, spremno se fotografirala s djecom koja su uživala u Mini božićnom discu nakon čega je u pratnji šefa županijskog HDZ-a Nediljka Dujića, šibenskog gradonačelnik Željka Burića te dogradonačelnika Paška Rakića obišla adventske kućice i klizalište.


Prije Šibenika, bila je u Kninu. Na tamošnjem Veleučilištu družila s članovima i simpatizerima HDZ-a, a potom se uputila prema Vodicama gdje se također družila sa svojim biračima.
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju će posjetiti Splitsko-dalmatinsku županiju.


Predizborni skup održat će u Splitu, s početkom u 18,10 sati, u dvorani ŠC Gripe te u Imotskom, Makarskoj, Omišu i Sinju.


Kolinda Grabar-Kitarović je u predizbornu kampanju krenula u ponoć sa srijede na četvrtak u Dražicama na Grobnišćini, odakle potječe. 


Kolinda Grabar-Kitarović u Kninu


Kolinda Grabar-Kitarović u KninuKolinda Grabar-Kitarović u Kninu


Kolinda Grabar-Kitarović u Kninu