Performans prije izborne šutnje

Koalicija Možemo!: Promijenit ćemo državnu politiku i “ugasiti mrak” koji u kampanji nude mračni i lažljivi ljudi

Hina

foto: Možemo

foto: Možemo

Tomašević je poručio da s njihovim ulaskom u Sabor, u parlamentu više ništa neće biti isto, a borit će se za socijalnu pravdu, demokratizaciju društva, ekološku održivost i rodnu ravnopravnost.ZAGREB – Koalicija šest stranaka predvođena platformom “Možemo!” održala je u Zagrebu završni performans prije predizborne šutnje uz poruku građanima da će njihovi kandidati promijeniti državnu politiku i “ugasiti mrak” koji u kampanji nude neki mračni i lažljivi ljudi.


“Promijenili smo politiku u zagrebačkoj Skupštini, promijenit ćemo i u Saboru”, poručila je Rada Borić (Nova ljevica) u izjavi novinarima kandidata Zeleno-lijeve koalicije ispod Mosta slobode preko kojega je razvijen transparent s porukom “Možemo ugasiti mrak”.


Pozvala je birače da bez straha izađu na izbore jer kandidati ove koalicije (Možemo!, Nova ljevica, Radnička fronta, ORaH, Zagreb je naš! i Za grad) donose slobodu kakvu su sanjali, nasuprot nekim mračnim i lažljivim ljudima koji u kampanji nude mračne ideje i lažna obećanja.
“Možemo ugasiti mrak koji nam se sprema nakon ovih izbora kad vidimo kakve se političke opcije kandidiraju, kad čujemo njihove izjave o pravima žena, ekonomskom razvoju zemlje i društvenoj nejednakosti. Vidimo da nam se sprema mrak, ali mi, zajedno s građanima, možemo ugasiti taj mrak”, poručio je Tomislav Tomašević (Možemo!/Zagreb je naš!).


Tomašević je poručio da s njihovim ulaskom u Sabor, u parlamentu više ništa neće biti isto, a borit će se za socijalnu pravdu, demokratizaciju društva, ekološku održivost i rodnu ravnopravnost.


“Mi smo ovdje da stanemo na kraj desnim populistima i ekonomijama koje su osiromašile naše radnike i umirovljenike. Učinit ćemo sve da spriječimo opasne desničarske politike”, poručila je Katarina Peović (Radnička fronta) na završnom performansu Lijevo-zelene koalicije.