Još jedan slučaj iz Varaždina

Još jedan čovjek je zaražen: Potvrđen jedanaesti slučaj zaraze koronavirusom u Hrvatskoj

Hina

foto: Patrik Macek/PIXSELL

foto: Patrik Macek/PIXSELL

Novooboljeli je bliski obiteljski kontakt drugog bolesnika s koronavirusom u Varaždinu, potvrdili su iz Klinike "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu, priopćeno je jutros iz Stožera civilne zaštite RH.ZAGREB – Iz zagrebačke Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” potvrđena je još jedna oboljela osoba koronavirusom u Hrvatskoj, priopćio je u petak Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.


To znači da je do sada u Hrvatskoj potvrđeno 11 oboljelih osoba.


Novooboljeli je bliski obiteljski kontakt drugog bolesnika s koronavirusom u Varaždinu, potvrdili su iz Klinike “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu, priopćeno je jutros iz Stožera civilne zaštite RH.
Ministar zdravstva Vili Beroš u četvrtak je donio odluku o proglašenju opasnosti od epidemije zaraznih bolesti kao administrativnu mjeru, na prijedlog Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, izvijestila je načelnica kriznog stožera Ministarstva Maja Grba Bujević. Tom administrativnom mjerom omogućava se ministru zdravstva da preraspoređuje ljude i opremu koja se nalazi u sustavu zdravstva, pojasnila je jučer Grba Bujević.