Ususret stranačkim izborima

Ivan Kujundžić objavio kandidaturu za potpredsjednika HDZ-a

Hina

Foto Patrik Macek/PIXSELL

Foto Patrik Macek/PIXSELL

"Mi, članovi, imamo najveću odgovornost da odaberemo najbolje i najhrabrije među kandidatima za naš politički vrh. Hrabro izaberimo hrabre i kompetentne, one kojih se nećemo sramiti, one koji se neće podvinuti pred klijentelizmom i sakrivati pred osobnim interesima", napisao je u svojoj objavi taj kiparZAGREB Bivši zastupnik HDZ-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Ivan Kujundžić najavio je u četvrtak kandidaturu na mjesto potpredsjednika HDZ-a, a članstvo je pozvao da biraju one koji jamče zajedništvo.


“Mi, članovi, imamo najveću odgovornost da odaberemo najbolje i najhrabrije među kandidatima za naš politički vrh. Hrabro izaberimo hrabre i kompetentne, one kojih se nećemo sramiti, one koji se neće podvinuti pred klijentelizmom i sakrivati pred osobnim interesima”, napisao je u svojoj objavi taj kipar.


Nacionalno vijeće HDZ-a danas bi trebalo raspisati unutarstranačke izbore na kojima će se po prvi puta novo vodstvo stranke birati po načelu jedan član – jedan glas.
Izbori će se održati 15. ožujka, a bude li potrebno, drugi krug izbora bit će 22. ožujka.


Kujundžić dodaje kako je HDZ na europarlamentarnim i predsjedničkim izborima nadmudrila ljevica.


“Loše nam se piše ukoliko ne shvatimo poruke naroda kako je zadnji čas za promjenu smjera. Naša stranka je pred najvećim izazovima dosad. Ako ne pokažem mudrost, ostat ćemo neprepoznatljivi i politički bljutavi, kao snijeg što se topi.  Bit ćemo politički nebitni, a naš će prostor zauzeti netko narodu draži i – prepoznatljiviji”, upozorio je u svojoj objavi Kujundžić.