Urnebesno

HDZ-ovka se preko Facebooka hvalila što sve može iskaznicom stranke. Sad tvrdi da je – hakirana

P. N.

Foto Miranda Cikotic Pixsell

Foto Miranda Cikotic Pixsell

Vidljivo je da se radi o provokaciji stranačkog karaktera, vjerojatno potaknuta zbog situacije oko Čistoće ovih dana, tvrdi ŽivaljićDirektorica komunalne tvrtke “Čistoća Cetinske krajine”, ujedno i potpredsjednica sinjskog HDZ-a jučer nije imala baš lagan dan. Facebook stranica “Sinju grade” javno je, naime, prenijela post s njenog profila na istoj društvenoj mreži – fotografiju na kojoj pozira pred vratima Vrhovnog suda.


“Kažu daj iskaznicu, reko nema problema vadim osobnu. Ma ne tu, već stranačku, vi imate vip ulaz… Hahaha najjači smo! Živio HDZ”, stoji u popratnom tekstu.Nakon što je objava očekivano izazvala burne reakcije, ubrzo se putem lokalnog portala Ferata.hr oglasila i sama Živaljić, tvrdeći, dakako, kako joj je Facebook profil – hakiran.
“Poštovani,s obzirom da su se danas kroz nekoliko aktivnih Facebook grupa u Gradu Sinju dijelile objave sa mog profila moram Vas izvijestiti da je moj profil hakiran od strane nepoznate osobe.


Vidljivo je da se radi o provokaciji stranačkog karaktera, vjerojatno potaknuta zbog situacije oko Čistoće ovih dana. Moja komunikacija prema javnosti uvijek je bila jasna i nema dvojbe da se ovime želi ispod svake razine oblatiti moje ime. Jedna fotografija skinuta je sa mog whatsapp profila, a ostale su bile javno dostupne.


Podržavam kulturan i argumentiran oblik političke komunikacije, ali ovakvo nešto ne.


Nadam se da će se ovaj problem uskoro riješiti. Ispričavam se svima koji su označeni ili koje je sadržaj uvrijedio”, napisala je.