Policija ga istražuje

HDZ-ovac Ivica Modrić prvo nije stao pješaku na pješačkom, a onda ga je još i nokautirao

Hina

Ilustracija, Foto: V. KARUZA

Ilustracija, Foto: V. KARUZA

»HDZ žali zbog ovog izgreda, HDZ ima nultu toleranciju na nasilje, to je od početka stav Vlade Andreja Plenkovića«» izvijestio je HDZ navodeći da je Modrić, koji je član osječkog gradskog HDZ-a, suspendiran sa svih stranačkih dužnosti dok traje postupak.Član HDZ-a i Uprave Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS) Ivica Modrić, za kojeg su mediji objavili da je prije tjedan dana na zagrebačkom Vrbiku teško ozlijedio 32-godišnjeg mladića, do daljnjeg je suspendiran sa svih stranačkih dužnosti, doznaje se u HDZ-u, dok je policija potvrdila da o tom slučaju provodi kriminalističko istraživanje.


»HDZ žali zbog ovog izgreda, HDZ ima nultu toleranciju na nasilje, to je od početka stav Vlade Andreja Plenkovića«» izvijestio je HDZ navodeći da je Modrić, koji je član osječkog gradskog HDZ-a, suspendiran sa svih stranačkih dužnosti dok traje postupak.


Zagrebačka policija potvrdila je da provodi kriminalističko istraživanje o incidentu koji se dogodio 28. ožujka u Vrbiku.
S obzirom da je 32-godišnjak teško ozlijeđen, zbog čega je bio hospitaliziran, provest će se istražne radnje i utvrditi okolnosti, o čemu ovisi kvalifikacija kaznenog djela, za koje će biti podnijeta odgovarajuća prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navela je policija.


Modrić je po pisanju portala Index.hr prije tjedan dana »brutalno nokautirao« jednog mladića u Zagrebu, a do napada je došlo nakon što je mladić pokušao prijeći cestu na pješačkom prijelazu.


Modrić, koji je upravljao automobilom, nije ga propustio, već je projurio pored njega. Mladić je zatim rukom udario prtljažnik Modrićeva automobila, na što je Modrić izašao iz auta, zaprijetio mladiću i udario ga šakom u glavu, navodi Index.


Mladić je, po pisanju portala, pretrpio četiri frakture kostiju lica i trenutno se još uvijek nalazi u bolnici u zagrebačkoj Dubravi.