Odgovorili mu

HDZ o Milanoviću: Po običaju, ponaša se kao iskompleksirani luzer, opsjednut je Plenkovićem

Portal Novi list

Foto Vjeran Žganec Rogulja PIXSELL

Foto Vjeran Žganec Rogulja PIXSELL

Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću, tvrde u HDZ-u o predsjedniku RepublikePredsjednik Republike Zoran Milanović danas je u Sinju komentirao tvrdnju premijera Andreja Plenkovića da pravosuđe nije HDZ-ovo.


“Dakle, da, pravosuđe nije HDZ-ovo, Šeks nije u HDZ-u, HDZ ne pruža grčeviti histeričan otpor imenovanja na čelu Vrhovnog suda jedne neovisne i kompetentne vrhunske kandidatkinje i osobe”, bio je ironičan Milanović.


Drži da bi HDZ-ovci radije imali Hitlera u pravosuđu nego njegovu kandidatkinju za predsjednicu Vrhovnog suda, Zlatu Đurđević.
HDZ je odgovorio Milanoviću na službenoj Facebook stranici stranke.


“Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću!


Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti i nakon što je propala njegova ‘slavna’ inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas ‘prekaljeni ratnik’ nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o HDZ-u i predsjedniku Andrej Plenković.I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta – Miri Bulju.


Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine.


‘Prekaljeni ratnik’ koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s Lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce & koji svakodnevno krši zakone – posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu.


Sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja kaznenih djela. Milanovića to čudi, možda i zato jer pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio.


Činjenica da u mandatu ove Vlade pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno ono je što najviše muči Milanovića.


Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi – da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa.


Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže”, piše HDZ.