Goran Marić

“Gorane, uz Tebe smo”: HDZ-ovci potreseni viješću da je bivši ministar pretrpio srčani udar

Hina, Portal Novi list

Goran Marić

Goran Marić

Nadaju se, ističu, njegovom brzom i uspješnom oporavku i povratku redovnim aktivnostimaPotreseni viješću da je pretrpio težak srčani udar te da je podvrgnut operativnom zahvatu, u mislima smo s našim Goranom Marićem, članom Predsjedništva HDZ-a i bivšim ministrom državne imovine te njegovom obitelji, poručio je u subotu HDZ na svojim facebook stranicama.


Goranu Mariću ugrađena su četiri stenta tijekom gotovo trosatnog operativnog zahvata u KB-u Sveti duh u Zagrebu.


HDZ-ovci se nadaju, ističu, njegovom brzom i uspješnom oporavku i povratku redovnim aktivnostima.

Podsjetimo, Marić je bio ministar državne imovine u prvoj vladi Andreja Plenkovića od 2016. do 2019. godine. U srpnju 2019. podnio je neopozivu ostavku, pritisnut nekretninskim aferama


Ostaje zapamćeno kako je tada poručio da je “postao meta” i da “više nije u stanju prihvatiti neviđeni udar na svoju obitelj”.


Njegov resor je kasnije pripojen Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine kojeg od tada vodi Darko Horvat.


Nakon odlaska iz Vlade Marić je postao savjetnik uprave Hrvatskih cesta. Ova funkcija, slučajno ili ne, nije postojala prije njegovog dolaska.


S njime je danas razgovarao i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković te mu izrazio riječi podrške, uz najiskrenije želje za oporavkom i očuvanjem zdravlja, a u bolnici ga je posjetio i Vili Beroš, navodi se u objavi HDZ-a uz poruku: “Gorane, uz Tebe smo!”