Afera SMS

Franjo Varga stigao u osječko odvjetništvo: ‘Loše se osjećam, pao sam s krova, nisam došao dati iskaz’

P. N.

Foto Dubravka Petric/PIXSELL

Foto Dubravka Petric/PIXSELL

Došao je u trenirci i šepajući. ''Loše se osjećam, pao sam s krova'', objasnio je. Dodao je da nije došao dati iskaz već po svoju opremuFranjo Varga, jedan od optuženika u aferi SMS, odlučio je progovoriti o lažnim SMS-ovima te je zatražio sastanak u Državnom odvjetništvu. U podne je stigao u osječko odvjetništvo i poručio da je došao po opremu!, javlja televizija N1.


“Zatražili smo, moj odvjetnik i ja, sastanak u Državnom odvjetništvu, kako bih im rekao tko mi je dao SMS-ove za koje me se tereti. Razgovarali smo o tome s tužiteljem Svenom Miškovićem, pristao je i rekao kako će nas nazvati i javiti kada da dođemo na razgovor, bit će to idući tjedan. Reći ću sve nakon tog ispitivanja – ustvrdio je prošloga tjedna Franjo Varga, koji je optužen u aferi SMS, zajedno s Blažom Curićem, kumom HDZ-ova Milijana Brkića”.


Taj sastanak bit će održan danas, rekao je glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić.
“Naravno da će kolege vidjeti o čemu je riječ i što bi to gospodin Varga podijelio s DORH-om. I ranije je DORH reagirao na njegove zamolbe, ispitivan je dosad četiri ili pet puta. Danas će opet biti ispitan”, rekao je Jelenić.


Franjo Varga u podne je stigao u osječko odvjetništvo, ali po opremu, ne da da iskaz.


Došao je u trenirci i šepajući. ”Loše se osjećam, pao sam s krova”, objasnio je. Dodao je da nije došao dati iskaz već po svoju opremu. Njegov odvjetnik Mario Poljak rekao je za Večernji list da je kasno dobio obavijest o sastanku pa nije stigao doći iz Zagreba.


Pretpostavlja se da ipak danas od ispitivanja neće biti ništa.