DUŽNOSNIČKI NAJAM

Evo koliko je država Josipi Rimac plaćala stan u elitnom zagrebačkom kvartu

P. N.

Josipa Rimac / Foto Josip Regovic/PIXSELL

Josipa Rimac / Foto Josip Regovic/PIXSELL

"Ugovor o najmu stana Ministarstvo uprave otkazalo je nakon razrješenja dužnosti državne tajnice u Ministarstvu uprave", rekli su iz MinistarstvaBivša državna tajnica Josipa Rimac živjela je u stanu u zagrebačkom elitnom kvartu Mlinovi, a za plaćanje najma pobrinulo se Ministarstvo uprave.


Iz Ministarstva su potvrdili kako je najam stana iznosio 4.026,80 kuna, piše index.hr.


“Sukladno zakonskim propisima Ministarstvo uprave plaćalo je najam stana dužnosnici Josipi Rimac u iznosu od 4.026,80 kn”, kažu iz Ministarstva dodajući kako je ugovor prekinut nakon skidanja Josipe Rimac s dužnosti.


“Ugovor o najmu stana Ministarstvo uprave otkazalo je nakon razrješenja dužnosti državne tajnice u Ministarstvu uprave”, rekli su iz Ministarstva.


Podsjetimo, USKOK je nakon provedene opsežne akcije Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (PNUSKOK) u aferi Vjetroelektrana donio rješenje o provođenju istrage protiv 13 državnih dužnosnika i poduzetnika, koje se sumnjiči za kaznena djela trgovanja utjecajem, zloporabe položaja i ovlasti, davanje mita i davanje mita za trgovanje utjecajem te primanje mita, a prvooptužena je Josipa Rimac.