Opća bolnica Pula

Načelnik istarskog stožera Dino Kozlevac ima blagu upalu pluća i iscrpljen je

Hina

Foto Srecko Niketic/PIXSELL

Foto Srecko Niketic/PIXSELL

"Načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac je dobro. Stanje mu se ne pogoršava i test na covid je bio negativan. Zadržali smo ga u bolnici jer ima blagu upalu pluća pa se njegovo stanje i dalje prati", istaknula je ravnateljica HrstićRavnateljica pulske Opće bolnice Irena Hrstić potvrdila je u utorak da je načelnik istarskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac, koji je u nedjelju hospitaliziran na Odjelu za pulmologiju zbog pogoršanih respiratornih simptoma, dobro i da je zadržan u bolnici jer ima blagu upalu pluća.


“Načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac je dobro. Stanje mu se ne pogoršava i test na covid je bio negativan. Zadržali smo ga u bolnici jer ima blagu upalu pluća pa se njegovo stanje i dalje prati”, istaknula je ravnateljica Hrstić. Dodala je kako Kozlevac nema povišenu tjelesnu temperaturu ali je jako iscrpljen.


On se posljednjih dana žalio na malaksalost i kronični umor.
“Njegovo se fizičko stanje popravlja, ali kao i svakom bolesniku, tako i njemu u ovom trenutku treba mir jer je vidljivo iscrpljen”, poručila je ravnateljica Hrstić.


Načelnik istarskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac hospitaliziran je u nedjelju na Odjelu za pulmologiju pulske Opće bolnice zbog pogoršanih respiratornih simptoma.


“Kao dio dijagnostičkog postupka, u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije uzet je uzorak brisa na covid-19, koji je negativan”, izvijestili su u nedjelju navečer iz istarskoga Stožera civilne zaštite.