Žrtva napada

Domagoj Hajduković istupio prvi put nakon napada: “Hvala svima do neba i nazad”

P. N., Hina

Domagoj Hajduković / Foto Patrik Macek/PIXSELL

Domagoj Hajduković / Foto Patrik Macek/PIXSELL

Hajduković je 7. lipnja oko 17,30 sati, telefonski obavijestio policiju da ga je u Osijeku na ulici verbalno i fizički napao njemu poznati muškaracDomagoj Hajduković, SDP-ov zastupnik koji je nedavno bio žrtva fizičkog napada, obratio se javnosti prvi put nakon nemilog događaja.


“Volio bih svima osobno zahvaliti na potpori ali toliko vas je da bi mi za to trebalo nekoliko dana. Hvala Vam svima do neba i nazad, puno mi to znači. Nastavljam nikad uvjereniji da su promjene potrebne i moguće. Idemo do pobjede!”, napisao je Hajduković na svom twitter profilu.


 Hajduković je 7. lipnja oko 17,30 sati, telefonski obavijestio policiju da ga je u Osijeku na ulici verbalno i fizički napao njemu poznati muškarac, a potom je zatražio liječničku pomoć u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC), gdje su mu liječnici konstatirali lakše tjelesne ozljede.


Za napad je osumnjičen Tomislav Mikulin kojeg je predsjedništvo SDP-a na hitnoj telefonskoj sjednic isključilo iz članstva stranke i ujedno ga udaljilo s radnog mjesta višeg stručnog suradnika u Uredu predsjednika SDP-a Davora Bernardića