Loto 7

JACKPOT Bračni par iz Našica napokon došao po svojih 10.000.000,00 kuna 

P. N.

Ilustracija - lutrija / Foto Robert Anic/PIXSELL

Ilustracija - lutrija / Foto Robert Anic/PIXSELL

Zakasnio sam na TV izvlačenje tako da nisam odmah znao da sam baš ja sretni dobitnik, uhvatio sam samo pola brojeva i tek sam za koji dan shvatio da sam osvojio Jackpot, govori dobitnik 


Bračni par iz Našica došao je bez najave. Iznenadio nas je, samo su se pojavili, dobitnik i supruga došli su po svoj Jackpot, priopćili su iz Hrvatske lutrije.


Očekivali su da će prvo nazvati i raspitati se o mogućnostima podizanja dobitaka. No, par je došao i rekao da nema posebnog razloga što je čekao još od 13. svibnja da se javi podigne svoj 10.000.000,00 kuna vrijedan dobitak – Jackpot Lota 7 iz 39. kola. To nije novac koji bi bilo tko pustio da čeka. No, oni jesu i došli su tek krajem prošloga tjedna. 
Pojavio se i što nam je rekao? Uglavnom, nema nikakvog posebnog razloga zašto se nisu odmah javili, za sada nitko ne zna da su baš oni ti sretnici koji su osvojili Jackpot Lota 7 od maksimalnih 10 milijuna kuna.


U Hrvatskoj lutriji bili su znatiželjni i postavili veliki broj pitanja: „Nemam svoje omiljeno prodajno mjesto za igru, nisam redovan igrač i nemam svoje sretne brojeve. Igram se. Loto 7 jedina je igra koju igram i to već dugi niz godina. Nisam očekivao dobitak pa nisam šokiran niti posebno uzbuđen. Zakasnio sam na TV izvlačenje tako da nisam odmah znao da sam baš ja sretni dobitnik, uhvatio sam samo pola brojeva i tek sam za koji dan shvatio da sam osvojio Jackpot“, govori dobitnik, dok je supruga očigledno uzbuđena dodala: „ Taman sam se smirila i sada na blagajni ponovo me obuzima neko uzbuđenje. Veliki je to novac. Na što ćemo potrošiti dobitak? Koliki god popis napraviš, još uvijek ostaje puno novca za trošiti“. 


Naime, nekih posebnih, neostvarenih želja nemaju, nisu očekivali dobitak pa još ne znaju na što će ga potrošiti. Mirovina nije velika, s te strane će dobro doći sigurnost koju dobitak donosi. 


„Sada idemo na ručak, a s vremenom ćemo odlučiti što s dobitkom. Dio ćemo svakako podijeliti u najužoj obitelji“, na odlasku su rekli i poručili drugima da igraju, a oni će i dalje igrati, jedan listić – dovoljno za dobitak.